Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄNDA

jag vinglar ut
in i det okända
och där kan nästan
vad som helst hända
det osar katt och
här blir barn brända
men ändå väljer jag
det okända
jag tar ett steg in i
det främmande
som lockar men
som verkar skrämmande

solen når även till
en sliten tuva
och sänder värme till
en liten duva
våren är här
nu ser jag
vinden vända
som gjort för steg
ut i det okända

LARZ GUSTAFSSON 080414




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 07:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det okända är spännande. "Barn blir brända" vilket är oundvikligt, man gör alltid misstag men utan dem lär man inget.
Härligt, hoppfullt avslut!
2018-08-06

    Glittra G
Jag förstår vad du menar ... det okända lockar mer än det trygga och tråkiga ... trots att det kan vara farligt att beträda okänd mark så kan man känna sig levande av det.
2008-04-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Det okända behöver inte betyda osäkerhet..Fint skildrat/B
2008-04-15

  Elaine.S VIP
Steg ut i det okända kan vara lite FÖR spännande ibland men när man har vågat känns det oftast härligt.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP