Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, men ändå ja

Du säger du vill,
Säger att du vet,
Alltid samma ord,
Frågor återkommer,
Och jag vet fortfarande inte vad jag ska svara,

Huvudet och hjärtat pratar olika språk,
Säger olika saker,
Förnuftet skriker för fullt medan barnsligheten ler,
Viskar ja i nyfikenhet,




Fri vers av BlackMind
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-04-15 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barnet i oss vill leka.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

BlackMind
BlackMind