Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en tanke i vardagen, när frågor som behöver ställas inte ställs!


Våga fråga

Oförstående till att jag inte berättar
Fast ni aldrig frågar hur jag mår
Oförstående till mina beteenden
Fast ni inte vill förstå

Jag har börjat tappa hoppet
På era initiativ
Orkar inte längre hoppas
På att ni ska bry er om vad som händer i mitt liv

Jag har kommit på vad jag saknar mest
Å det är alla frågor
Som aldrig ställs
Om hur jag mår, å vad som hänt

Jag har precis mist en kärlek
Men hör ändå inga frågor
Ingen som undrar hur man känner
Eller kanske bara inte vågar fråga

Men det blir inga svar
Utan frågor
Och inga frågor
Utan mod

Jag kan inte bära hela ansvaret
Över eran ovetskap
Ovissheten är värre än att veta
Om ni visste, skulle ni fråga mera

Idag - förknippas med klagomål
På kläder, smycken och vardagssysslor
Hur ska jag vilja dela med mig?
Till någon som bara ser problem

Om ni vill veta, visa det
Om ni vill höra, fråga om det
Om ni vill lyssna, sätt er ner
Jag har mycket att berätta, troligtvis mer än vad ni vill se

Glöm inte bort, det är inte bara mitt fel




Fri vers av Totinona
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 01:09



Bookmark and Share


  anits VIP
En text som berör som drar
läsaren till sig bra förmedlat
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Totinona