Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En orginaltext, eftersom den är skriven idag, med just den här pennan efter den självupplevda gårdagen alldeles före det att färden gick mot badhuset och sedermera även simbassängen inomhus


Det berättas från min täppa






Här berättas det numera
från min trädgårdstäppa
att när jag flyttade hit för
fyra år sedan så fanns här
minst en igelkott,

men när här sattes frön för
att bli blommor, denna kott flydde
de täta bevattningarna

nu denna våren,
ja faktiskt igår redan fanns åter
en igelkott i täppan och
inte bara just det,

den var två...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 10:55



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag tycker om igelkottar men de tycker inte om mig men det gör inget. Din dikt är fin.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP