Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje år ser jag en återkommande gäst....


Holken i trädet

På min vandring
i vårens
natur
kommer jag på
mig själv
att jag
redan börjar
titta uppåt
mot trädet
där en fågelholk
sitter....

det är för
tidigt än
för den
återkommande
gästen som
kommer varje år

och då vet man
att det sommar
är...

men ibland har
talgoxen hunnit
först...

men den lilla
fågeln är en
individ med
stor makt....

ibland kan
man se då
han plötsligt
motar bort
talgoxen....

ännu ett
tag
får vi
vänta till
den svartvita
flugsnapparen
återvänder
till
holken i trädet.....

080416




Fri vers av sajo
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 13:02



Bookmark and Share


  thyra
En härlig gäst att längta efter :)
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo