Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FJÄDERLÄTT

just de där
fjäderlätta stegen
och starka armar
som lyfter dig
just det där trippandet
på vägen
gör att det brusar starkt
av vår i mig
just det där
sirligt graciösa
just detta smidiga
som du bär
gör män som trånar
amorösa
vissa vill följa dig
vartän det bär

när du berör
blir det försiktigt
försiktigt famnar du
ett spädbarns kropp
och känner du
är det på riktigt
med fjärilar
i varje fingertopp
som en balettdansös
på asfalt
bland stora kroppar
av betong
det är en dans
jag får bevittna
så fjäderlätt
är hennes gång

LARZ GUSTAFSSON 080416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 18:24



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Vackert, poetiskt skrivet!
*applåder och bokmärkes*
Tack för en fin läsning!
2008-04-19

  mare VIP
...så fin....med varma känslor....
2008-04-17

    Glittra G
Poetiskt vackert ... som en fjäderlätt beröring.
2008-04-16

  Elaine.S VIP
Starka känslor i en betraktelse, som ljuvt träder fram i betongen.
2008-04-16

    Lynx
Helt underbart! Den borde du visa för kvinnan du hade i dina tankar. En vackrare gåva kan man inte få. Du har en underbar sensuell ton.
2008-04-16

  isabel louise
vackert diktat! man kan riktigt se det framför sig...
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP