Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kanske man inte alltid kommer ihåg....men då jag skriver lite om dagen i min almanacka så ser jag vem som har namnsdag den dag som råder...


Namnsdag

Tidig morgon
och jag sitter
vid bordet
och skriver i
min almanacka
om morgonens
temperatur
och vilket väder
det är....

det är då
jag plötsligt
ser att
du vår hyresvärd
namnsdag har....

skriver några
rader till honom
\"grattis på
namnsdagen
från mig
och min granne\"

när jag åter
kommer hem
har jag fått
ett svar....


tack för
att ni mig
kommer ihåg,
ni är så snälla....

080416




Fri vers av sajo
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 21:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Visst är det roligt att göra
någon glad det är någonting
man ska göra varje dag det
kostar ju så lite
2008-04-16

    Ling
Din dikt får en att minnas att det inte behövs så mycket för att göra någon varm och glad. Tack!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo