Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kortare dikt som jag byggde ut från en rad jag gått och grunnat lite på. Raden i sig finns inte i dikten utan var något jag bara fick ihop...


Vampyrens ord

Eld,
du har tänt en eld i mig,
flammor som inte går släcka.

Törst,
den plågar mig svårt,
saknad som inte får finnas.

Klor,
ni river och sliter i mig,
äter mig från insidan och ut.

Gå,
se till att gå din väg,
innan tiden helt rinner bort.

Blod,
jag vill ha ditt varma blod,
känna rött järn värma mina läppar.




Fri vers av Filurix
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filurix