Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjortonstavig tvåradare


Renku

Rummet andas i poppeln

Detta synligas sufflös




Fri vers av jesper nordström
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-06-18 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jesper nordström