Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om konsten att vilja ge, men inte slå på för stort och därmed missa målet med att vilja stort och gå som över ån efter vatten


Delad glädje sägs ge dubbelt åter





Jag ger hellre bort ett
halvt dussin rosor än ett helt

känns helt enkelt litet bättre
med att ge ett delt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP