Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föralltid

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.




Övriga genrer av *moonlight*
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 09:59



Bookmark and Share


  Kaffemugg
Så fin!! Du skriver jättefint och dina ord går rakt in i hjärtat! Många ord som berör mig djupt.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*