Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflexioner kring Voitto L:s liv. Del I


Det går utmärkt att kräva...

jag mår alltid bäst när jag är utsatt
jag tvivlar aldrig på min förmåga
Som Voitto L. sade: Du: Du är strax en död man...

Man kan komma och kräva saker av oss
Men att sedan inkassera kan bli tuffare än vad man trott
För vi ger aldrig bort något gratis
Vi delar aldrig med oss
Vi saknar aldrig undanflykter

Och:
Med den styrkan mellan skinkorna försvann Voitto L. ut i den sibiriska vinternatten med bara långkalsonger på sig.




Fri vers av Ninashine
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 12:11



Bookmark and Share


  Janjohan
Välkommen tillbaka - till Livet!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninashine
Ninashine