Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mej tårar.

Du leker med mej
du behandlar mej som luft.
Du tror att du kan bara
göra som du vill, att jag
alltid kommer att vara
där.

Men så är inte det inte
jag ska stå på mej
aldrig mer ska jag ta
din skit.
Från och med idag är
det slut på det.

Fuck alla som tror
att du är den snällaste
som finns, under den
söta fasaden finns
något som inte är bra
något som sårar, och
leder till tårar.

Som en kniv i mitt hjärta
känns det
när du gång på gång
sviker mej

men nu är det slut aldrig mer.
aldrig mer.




Övriga genrer av änglalik
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-04-19 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglalik