Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna sig omtyckt!

Att känna sig behövd kan ibland vara svårt.
när man jämt går ensam känns det hårt.

Alla på denna runda jord borde ha någon,
någon att älska och någon att älskas av.
Det finns tillräkligt med människor, endå
så drabbas vissa av ensamhet ibland blir
man hatat, även fast man inte gjort något.
Det kanske inte ens är ens eget fel, vissa
föds in i hat.

Och varför är det så här? hur kan människor
behandla varandra på de här viset? varje
dag ser jag personer med rädsla i ögonen,
som är rädda för att möta onskan. De vet
att dom kan inte gömma sig, för det finns
överallt, i skolan, på jobbet,på stan, i mobilen,
i datorn, ja överallt blir folk på hoppade och
överfallna med ord, HORA, BÖGJÄVEL,FETTO,
FITTA.. So what om jag är fet vad fan bryr det
dej? sluta titta då om du stör dej så jävla mkt?
och om jag skulle vara bög vad har det för nån
betydelse för dej? jag skulle väll endå inte
tända dej?

Så varför händer det här igentligen?
Det kommer vi nog aldrig att få reda på så
länge jorden existerar.. Men en sak är iallefall
säker, att om man bara skippar skit orden och
inte trycker ner varandra, skulle många fler
personer må bra! Inte lika många skulle ta livet
av sig!

Det fanns en tid då jag var rädd för att själv bli
mobbad. Men en sak var jag säker på, jag skulle
aldrig någonsin mobba någon.. Det var mitt motto.
Nu skiter jag i vem jag pratar med på skolan om
det är rätt eller fel person.. Jag tog steget och
pratade med en tjej som var utstött och hon är
faktiskt riktigt trevlig! Jag har till och med träffat
henne på min fritid!

Så ta steget! Ett \"hej\" kan lysa upp någons dag
mer än du tror! och är du utfryst STRÄCK på dig
visa att du minsann är stolt över dig själv och
låt aldrig någonsin någon trycka ner dej! Jag vet
jag har själv varit mobbad men jag tog mej ur
det och nu skulle jag aldrig låta någon trycka ner
mig igen! Jag är värd bättre och det är du med !

Ta hand om er! Puss






Övriga genrer av änglalik
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-04-22 21:19



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ett litet hej! kan få hjärtat att skutta till och ta ett glädjehopp! :)
2008-04-22

  friheten
Sant och bra skriven av dig!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

änglalik