Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äkta vän <3

Du är det finaste jag har.
Du är det jag alltid vill ha kvar.
Du får mig att känna mig så lycklig.
Du får livet till att bli en dröm.

En dröm av lycka.
En dröm av Kärlek.
En dröm av äkta vänskap.

Utan dig skulle livet inte kallas för liv.
Utan dig skulle kärlek kallas för kärlek.
Utan dig skulle vänskap inte kallas för vänskap.
Utan dig skulle lycka inte kallas lycka.

För utan dig skulle det varken fnnas liv,kärlek,vänskap eller lycka.

jag älskar dig <3




Fri vers av xAnna
Läst 668 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnna