Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några strofer

När solens spröda vårdagar
ger fåglars sjungande en part
bland buskar, träd och blomsterhagar
kan kvittret vara ljuvt och underbart

Så kan även några strofer ur en dikt
när dagen känns tung och trång
förändra både rymd och vikt
och bli som fågelsång...




Fri vers av torbjorn
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-06-19 13:58



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Du är helt otrolig! Jag vill släppa en bok med dig!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

torbjorn