Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid din sida

Hon gick
ifrån
mig

jag
ville
annat

övade
in
steg
längden




Fri vers av torbjorn
Läst 632 gånger
Publicerad 2005-08-13 11:10



Bookmark and Share


    Sara Se
Enkel dikt som säger väldigt mycket. Ger också rum för egna fantasier.
2005-08-21

  Smultris
Oj... Så mycket sagt med så lite ord.

*Gillas*
2005-08-13

    Filosofen
Grymt bra :) Jag gillar verkligen den här för sitta enkla och korta budskap :D
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

torbjorn