Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då våren kom.

Den molnfria himlen lockar ut mig
Ut ur hemmet, det trygga och säkra
Ut, ut i det fria, och jag kan springa
Lyfta
Flyga över ängarna.

Jag landar,
Lägger mig ned och
Sprider ut mig över gräset.
Ut, långt, längre,
Jag är oändlig, och känner varje millimeter av min kropp.

Ja, jag känner igen.
Fullt medveten, till hundra procent.
Jag känner, allt som jag är och kan vara.

Jag känner,
Energin,
Solstrålarna,
Som injektioner,
Rakt in i blodet.

Jag släpper ut all kyla och allt mörker
Sparat från vintern
Ut i luften, och ser hur det förintas i värmen,
I ett skri, ett vårskrik.

Nu kan ingenting stoppa mig,
För med solen kommer styrkan.
Så bring it on,
Vad som helst.

Idag är jag oövervinnerlig.




Fri vers av Selintra
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-04-20 16:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tackar för den stora känslan du på ett utmärkt sätt delar här. Gott.
2008-05-14

  Michaela Dutius
Känner igen känslan- även om jag stannat på balkongen mest idag.
Mycket väl skrivet av dig!
2008-04-20

  Il poeta della luna
Skön känsla som nog vi alla kan realtera till och känna igen!
Härlig rytm, med bra och klar avslutning(!)
Gillar; \"Jag är oändlig, och känner varje millimeter av min kropp\"


Patrik [läs även gärna någon av mina texter - kanske \"den nyknutna snaran..\"]
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Selintra
Selintra