Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fylledikt


Sjösjuk spegelbild av det som komma skall

Jag ska bli en ny människa


gå ner 20 kg skaffa nytt jobb sluta äta börja spy och nån
gång ska jag av den här jävla båten som aldrig slutar gunga

Den bara gungar och gungar och jag mår illa som fan
vill bara lägga mig ner och blunda och aldrig titta upp igen

Jag ska kämpa för varenda unge, tillochmed dom bortskämda ungarna
som handfallna lägger sig ner på icas välpolerade golv och skriker efter kärlek
mamma jag vill jag vill jag vill
ha lite uppmärksamhet

och gråter jag får mamma dåligt samvete och får mamma dåligt samvete får jag leksaker


Leksaker är barnens droger, bli inte beroende


När jag blivit den där Nya Människan

ska jag osa av självsäkerhet och varenda näsborre i Västa Götaland
ska känna doften av min aura


Ja alla bortskämda ungar abikerade kungar giftbesprutade skogsdungar
ska hyllas

Vi ska fira att båten snart kapsejjar och vi aldrig någonsing behöver må illa igen


skål!




Fri vers av hundraelva
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hundraelva
hundraelva