Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otro

Poäng för din
otrohet? Du som sårar din
nästa? Vill du verkligen
tjäna på ditt
usla
svek?




Fri vers av Pontilius
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-21 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontilius

Senast publicerade
Kenneth
Rutin
Otro
* Se alla