Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan man känna i vårens tid och då en granne, anhörig eller någon i ens närhet ställt upp på en


En tulpanbukett

Någonting så här
i vårens tid som
jag så gärna vill
ge

till min bästa
granne....

till min mor
och hennes
man...

till min älskade
vän....

till min farmor
och faster...

till min
bror med
familj

till en
fotograf...

och till
en liten
svart pudel
som en
gång i tiden
tillhörde min
far....
men nu så
bra har....

är en
stor bukett
med tulpaner
som piggar
opp
och gör en glad....

080421




Fri vers av sajo
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 18:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Tulpaner är så vackra
både i vas och rabatt
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo