Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag känner, djupt inne


Min önskan

När jag misstas för luft
Då har jag lyckats
Uppnått mitt mål, felfrihet
När fjärilar blir tunga i jämförelse
Då är Hon nöjd, då får jag vila
Den dagen jag kan gå i stilettklackar
Och passera dig ljudlöst på ett golv i trä
Då är jag tillräcklig, först då blir jag fri




Fri vers av Glitterflickan
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 19:08



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Antiexistens eller bara osynlighet
det kanske kvittar

Fick jag inte bygga med lego
hade jag nog känt detsamma
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Glitterflickan
Glitterflickan