Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag missbrukar dig

Ditt skratt ekar fortfarande i mina öron,
Leendet inbrännt på mina näthinnor
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig
Du är glittret som jag ständigt söker mer av i mitt liv
Ruset som man inte behöver öka dosen av drogen för att uppnå
Att du är du gör mig lycklig
Med dig vid min sida mår jag bra
Jag missbrukar dig, jag är så beroende av dig att jag inte kan stå upp ordentligt

Omtöcknad av dina blickar
Hänförd av dina ord
Jag dras till dina läppar
Längtar efter att du ska rädda mig
När jag faller, fångar du väl upp mig?
Om jag går vilse, letar du efter mig då?
När ficklampan får slut på batteri, lånar du mig din låga?

Det vet jag att du gör
Det gör du varje gång
Jag älskar dig
Ditt leende, ditt skratt och dina varma ord
Orden går i ton med värmen i dina ögon
Förstärker skönheten du redan har
Och jag är förlorad i dig
Ditt leende, som glittrar ner min vardag
Likt sånt där billigt glitter på burk
Som yr omkring och fastnar överallt
Omöjligt och ofrånkomligt
Men du är inte billig
Du är det dyrbaraste i mitt liv

K




Fri vers av Glitterflickan
Läst 785 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 19:24



Bookmark and Share


    deb8
Nyförälskat så det stänker. Så underbart sött och vilset...Fina ord om ett vackert och vansinnigt tillstånd.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitterflickan
Glitterflickan