Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensflicka

Dansa dansa
Gråt ej mer
Du inga sorger har
Allt är som bortblåst
Inga känslor har du kvar
Le, le
Solskensflicka
Vi ska tejpa igen din mun




Fri vers av Glitterflickan
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 19:14



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitterflickan
Glitterflickan