Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sandlådans sol

 

i sandlådans sol

skrattar skinande strålar

mumsar vår och sand

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-22 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vårfräsch!
2008-04-22

  Gunwale VIP
Skrattmåsar...eller kanske - barn! Härlig bild med mycket livsaptit.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP