Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalsmetafor

Samtalet marscherar förbi
Orkester på en tvärgata

Jag hör ljudet - rytmen
Men melodin är dold

För att höra alla slingor
Måste man stå bredvid

Musikern hör endast sig själv
Och - om han är bra - grannen




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt