Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är mitt sätt att beskriva pappa


Pappa


Pappa jag älskar dig.
Utan dig skulle jag inte le.
Du betyder mer än du tror.

Vi har så många minnen tillsammans.
Dem ska jag alltid minnas.
Jag älskar dig mer än någon kan ana..

Du har lärt mig att vara mig själv.
Det måste jag tacka dig för.
Jag vet att du är stolt över mig.
Hoppas även du vet att jag är stolt över dig.

Jag önskar fler hade en pappa som dig.
Men det är nog svårt.
Eftersom du är dig själv.
Ditt hjärta är starkt.



Samma text i engelska



Dad I love you.
Without you I would not smile.
You mean more than you think.

We have so many memories together.
Them I will always remember.
I love you more than anyone can imagine ..

You have taught me to be myself.
I have to thank you for.
I know you are proud of me.
Hope you also know that I'm proud of you.

I wish more people had a father like you.
But it is still difficult.
Since you are yourself.
Your heart is strong.




Fri vers (Fri form) av SandraEriksson
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-22 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson