Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven på mindre än 1 minut. får väl kalla den för avskrivning, min känslor på papper. varsågod ät upp!


förlåt mig min oförsiktighet

Det gör ont
Jag borde inte veta något
Men jag vet allt

Gryningen faller på som vanligt
Jag faller in i sömn
Först nu

Jag kan skada dig
Med min oförsiktighet
Men älskling det är det sista jag vill
Så förlåt mig när jag bryter
Ditt förtroende till mig




Fri vers av operfekt
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operfekt
operfekt