Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skulle aldrig kunna skriva den här texten utan Julia... !


du, jag, kärlek?

Finns du,
Finns jag,
Finns kärlek?

Det är frågan...

Är det du som kommer längre och längre bort,
eller är det bara jag som är osynlig för dig?
Så finns du inte, eller är det jag som inte finns?

Finns kärlek?
Kärlek är väl när man har varandra,
och jag vet inte om jag har dig,
så finns kärlek?

kärlek finns, men inte för mig...




Fri vers av Ellin
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 21:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Den som söker han finner\" står det skrivet.
Applåd!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellin