Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Til þín

Ég...

um mig

frá mér

til mín


frá mér:Þ




Fri vers av ps.inka
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 19:40



Bookmark and Share


  Laijza
gillar verkligen budskapet, innehållet är fantastiskt.
Vad står det? *mohaha*
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

ps.inka
ps.inka