Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen Solnedgång


Djupt







Djupt, helt djupt
in i själens mest mjuka
som allra mest hårda
gömslen

vilka vill ha någon
att förtroligt lyssna till

berättelser om sorg och glädje
som förtros åt ingen annars




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 20:18



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Knepigt det här, hur man vill visa sig. F.Ö Min anfader född 1400 i Theux ,Belgien som Boniver!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP