Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Las Vegas

Jag orkar inte.
Bröstet känns tungt
som betong med klumpar.
Min hjärna vill stänga av
ta sommarlov ett tag.

Jag orkar inte mer.
Bägaren har runnit över
för tredje gången idag.
Munnen känns som sandpapper
legat i något klibbigt hela dagen.

Jag orkar aldrig.
Bort med smuts, på med slitna jeans.
Packa ner det sista av mitt hopp.
Asfalt och gamla järnvägs sår.

Jag orkar snart.
Tyngden av ryggsäcken
får mig att gå fortare.
Salta droppar passerar min mun.




Övriga genrer av Kazoo
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-04-26 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kazoo
Kazoo