Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studenterskan

Mina händer darrar.
Sprit och sol.
Magkänslan snörper åt.

Arga blickar.
Höga rop och skratt.
Svettiga händer på svettig hud.

Tidig morgon.
Fågelkvitter från björken.
Fluffiga vågor i ett blåsigt hav.

Färglada blommor.
Vita klännigar och mörka kostymer.
Slutet på barndomstid.

Tårar och champange.
Tomma rum.
Tystnaden efter stormen.




Fri vers av Kazoo
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kazoo
Kazoo