Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man?

Jag vill älska dig
Men jag vet inte hur man gör
Tårar och känslor är svagt
Är det inte så ?
Uppfostrad till kall och självständig
Vad är kärlek?
Sjutton år
Inga kramar, inga leenden
Inget \"jag älskar dig\"

Man överlever utan uppmuntran på vägen
jag är beviset
Men jag vill älska dig,
så berätta för mig
Hur gör man?




Fri vers av AsfaltsBlomma
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-26 22:49



Bookmark and Share


    Jojjan
Otroligt vackert och igenkännbart, särskilt i
"Sjutton år
Inga kramar, inga leenden
Inget "jag älskar dig" "
är igenkänningsfaktorn hög. Helt klart applåd!
2008-07-11

  Havsbris
så vackert ;o)
vemodig och med en
nypa sorgen och längtan...

ingen lär oss att älska
eller hata, det kommer
inifrån, lyssna ditt hjärta
och känsla i magen ;o)

Jag älskar ditt namn
och sätt du skriver är
helt underbar ömt!
Du visar att du kan
älska, oroa dig inte!

kram
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

AsfaltsBlomma
AsfaltsBlomma