Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min M.


Blodröd ballerina





Du leker med knivar

de snurrar runt dina handleder

dansar runt din strupe


Din drömlika dans

fångar mina ögonblick

och fängslar dom


Din graciösa piruett

på krossat glas

avslöjar din hemlighet


Aldrig har du varit så vacker

som i skenet

av stålet





Fri vers av rockpuppy
Läst 540 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-27 03:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
o så tjusigt..i sanning POESI!!!!applåder!!!!
2008-04-29

    JJ VIP
Vackert! Lite av skräckblandad förtjusning... de blanka knivarna det krossade glaset... en lek med det farliga! Gillar det lite strama språket som passar bra till berättandet! Dikten är en skönhet i blankt stål! Mvh. JJ.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

rockpuppy
rockpuppy