Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destiny

Hurry, hurry, before it’s too late.
Only a bit more and you will know your fate.
Destiny and peace awaits you there.
But know hurry, or it might all disappear.




Fri vers av HP
Läst 393 gånger
Publicerad 2008-04-27 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HP
HP