Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens hav...bagatell



Dit inga vingar
bär bortom tankens sfär finns
ett hav där molnen
aldrig förmörkar himlen
en skuggsida vi ej ser


på månens baksida




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-04-27 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP