Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig

Håll mig i handen och låt lugnet infinna sig,
Krama mig och låt problemen drukna i din famn,
Kyss min kind och se smärtan ta form,
Det sargade, ärrade hjärtat och den krossade själen visar sig,
Endast för dig,
Du är den som tystat den eviga gråten allt för många gånger,
Sett de svagaste punkter i mitt inre,
Hört orkaner yla och sett stormar dra förbi mitt sinne,
Du säger att du älskar mig,
Vill leva ditt liv med bara mig,
Trots allt du vet, sett och hört,
När du säger det och ser in i mina ögon måste det vara kärlek,
Du har bestämt dig...

...Har jag???




Fri vers av BlackMind
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackMind
BlackMind