Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska någon...

Jag är nyfiken på världen,
Alla jag älskar har redan någon,
Jag vill också ha någon att älska,
Veta att det är den personen jag vill vara med,
Ändå känns det som om ingen älskar mig,
Jo, en, du...
Du älskar mig,
Men sedan då?
Inte alltför sällan tvivlar jag på mina känslor,
Är de verkligen äkta?
Jag tror det men säker är jag inte,
Har nästan glömt hur det känns att vara kär,
Glömt hur man åtrår någon,
Förträngt i tystnad,
Håll min hand och säg att du älskar mig,
Något du ensamt gör,
Och jag ska le och glömma alla tankar,
Låta livet flyta förbi,
Sedan kanske jag minns hur det känns att älska någon till vansinnighet...




Fri vers av BlackMind
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-04-28 17:31



Bookmark and Share


    *Fyrklöver*
Det påminner om nått jag skrev en gång för några år sedan själv. Jag vet precis hur du tänker..... Jag tänkte så själv en gång också. Men sen när någon väl höll min hand och sa att han älskade mig så ville jag bara att han skulle ta tillbaka det. Det var för mycket, jag var inte redo för det.... Magin var liksom bruten. Men jag hoppas att du får som du vill.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

BlackMind
BlackMind