Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SPECIALIZE IN HAVING FUN!


RETARDED


i\' m emotionally retarded
hey ho
let\'s go
chicken soup for everyone
they think i should be guarded
hey ho
video
come and be my
number one

temporarily rewarded
hey ho
what a show
come and have
a lot of fun
emotionally retarded
hey ho
stereo
shoot me down with
verbal guns

i\' m discarded and i\' m bombarded
hey ho
let me go
apache
arapaho
i don\' t care that i\' m disregarded
one and two
freddie\'s here for you
ini mini mani moe

LARZ GUSTAFSSON
April 27-April 28 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 742 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-28 18:12



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
fasen, det svänger ju!
2008-10-31

  Christine Bylund
befriande knäppt.
som en sångtext :)
2008-04-29

    bedragare
woh! elektro uv-disco! favorit. jag trodde att du bara skrev om gud. men jag är också ganska förvirrad. den här dikten kan du sälja dyrt till mig så kommer jag någon gång att tvinga någon göra musik av den.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP