Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skol uppgift där en vän skulle skriva ett påhittat ord som jag sen skulle göra en dikt omkring.


Morgon

Imnpulser går igenom min utmattade kropp.
Jag fryser och är förlamadfrån topp till tå.
Hemska bilder från föregående dag slår som en spikklubba mot mitt pannben.

Jag gnuggar ut mitt ögonvråsludd pch går upp till ännu en dag.




Fri vers av Track 4
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-04-28 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Track 4
Track 4