Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale kan ha inspirerat till den här lilla saken, bara genom att vara litet hemlig av sig och full av kommentatorisk lusta


Gudars skymning, sade alltid änkefru Karlsson när det blåste upp till storm på våning tre, hos Ansel





Jag tror inte att jag vet
vad agent 007 har tänkt sig
skall hända med världen

jag tror inte ens att 007
skapade världen och universum

däremot vill jag söka medlemsskap
i en brittisk förening
som hävdar att jorden är platt
den är ju full av plattityder...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-28 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP