Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt för livet

Hans händer var över hela min kropp,
tog på mig mot min vilja.
Föraktet rann genom mina ådror,
jag ville slå honom sönder och samman.

Men jag kunde inget annat än att ligga där,
hjälplös och oförmögen att göra motstånd.
Tårarna rann och jag bad honom att sluta,
men istället skrattade han åt mig.

Det kändes som att jag skulle gå i bitar,
när han, hårdhänt, trängde in i mig.
Smutsig och äcklig kände jag mig
värdelös och inte värd ett dugg.

Stöt efter stöt kom han djupare in i mig,
tvingade mig att se in i hans ögon.
Stönandet var som tortyr för mina öron,
och jag visste att min oskuld var borta.
Förintad, av en man jag inte kände.




Fri vers av DragonHeart
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-04-29 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DragonHeart