Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intensiv längtan.


Få vara din

Som en tornado dök du upp i mitt liv
och rörde om hela mitt inre.
Du fick mig att öppna mina ögon,
jag fick ett förtroende för dig.
Och nu har du lyckats fånga mitt hjärta.

Din beröring får min hud att brinna,
all din värme och ömhet skänker du
utan att kräva någonting tillbaka.
Dina intensiva blickar gör det svårt att andas
då hela jag längtar efter dig.

Varje ögonblick med dig är en dyrbar gåva,
som jag aldrig kommer att kasta bort.
Jag vill känna dig och röra dig,
din hud mot min.
Bara vara dig nära,
höra dina hjärtslag.

Få vara din.




Fri vers av DragonHeart
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-04-29 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DragonHeart