Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAMGO

en kram kan ingen motstå
utom om den kommer från mig
det finns det ingen bot på
utom om den kommer från dig
det är så svårt att tro på
snälla ord man säger om mig
jag vet vad det beror på
definitivt inte på dig!

jag skriver kilometervis
om lidande och ångest och kamp
det brinner till
det rinner till
jag drabbas aldrig någonsin av kramp
jag kramas via poesin
nåt mera lär det nog aldrig bli
fast du är sommarsoligt fin
och stämmer med min egen kemi

LARZ GUSTAFSSON

080429




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-29 18:17



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
\"Sommarsoligt fin\" - vackert!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP