Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten ensam och rädd

liten ensam och rädd
jag känner mej så liten för jag syns inte längre

jag känner mej ensam för du lämmna mej kvar

jag är rädd för att va ensam och behöva ta skiten om livet som bara blir läskigare varje dag




Fri vers av ike
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 20:15



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint du skriver om rädsla.
Men du syns och du behöver inte vara rädd
Försök njuta av livet.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ike