Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Marcus


EN HJÄRTEVÄN

Liten flicka sitter och tänker,
då hon Dig en tanke skänker.

Vad händer i Din värld?
Lever Du i lyx och flärd?

Hon ägnar Dig mycket tid,
ty hon önskar Dig lycka och frid.

I hennes inre ryms mycket smärta,
men Du ligger varmt i hennes hjärta.

Du kan henne alltid förstå,
av den kategorin finns oerhört få.

Ingen har brytt sig som Du,
hon önskar Du vore hos henne nu.

Liten flicka sitter och tänker,
då hon Dig en tanke skänker.

Under livets gång det har passerat några män,
men Du är och kommer alltid att vara,
- Hennes allra käraste hjärtevän!




Fri vers av McShorty
Läst 459 gånger
Publicerad 2008-04-30 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

McShorty
McShorty

Senast publicerade
EN HJÄRTEVÄN
* Se alla