Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir alltid så arg på att ensam är något negativt, att vara ensam frivilligt är något onormalt, eller, det tycker inte jag i allafall.


Är jag ensam, jag är stark

När tiden står stilla
Och vinden blåser tyst
Är jag ensam
Är jag glad
När jag är stark där på toppen
Av det liv jag vill ha
Är jag ensam
Är jag lycklig
När alla avundas mig
Och min ensamhet
Är jag ensam
Jag är stark






Fri vers av Andunelen
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-05-01 17:31



Bookmark and Share


  Fånga dagen
ensamhet kan vara jobbig ibland om man inte vill vara ensam
ibland kan det vara skönt och lugnt med ensamhet

Men jag kände mig så ensam med mitt ex jämt förut spec sista åren

Och många idag som lever ihop med nån har barn har inte tid
för mig som lever själv och dessutom inte är frisk

Jag vet inte hur du tänkte om din ensamhet ?

mvh Anna.Karin

ps man behöver andra ibland ochså
iaf jag
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen