Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månaderna har gått så fort.....och det är vår i luften.


Majregn

Vaknar opp
denna första
morgon i
maj av att
regnet slår
mot fönstret...

april har
tagit slut
och första
dagen i maj
ser det ut
att bli
omväxlande
väder med en
hel del regn....

man vad gör
väl det för
när jag tittar
ut ser jag
hur träden
alla redan
blivit så glada
av majregnet
som faller....

björklöven slår
ut mer...
och gräset blir
grönare är det
jag ser....

så av majregnet
känner man sig
ändå glad....
för man vet
vad det gör
för nytta till
blommor
och blad.....

080501




Fri vers av sajo
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 18:03



Bookmark and Share


  Annmargreta
Det blir sommar fort och våran snö tinar!
2008-05-01

  Maria T
Allting växer väldigt fort nu.
Och regnet tycker växterna om
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo