Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På landsbygden kanske det kan kännas så här...sånt som alla drömmer om någon gång.....


Tänk att.....

Tänk att
få njuta
av en dags
ledighet.....

Tänk att kunna
gå in till en
granne som
ställer opp i
både vått
och torrt....

Tänk att
få läsa
en god
bok....

Tänk att
få sträcka
ut sin hand
och få säga
ord som
dig tycker jag
om....

Tänk att
få bo nära
naturen
och kunna se
blånande
berg....
en sådan
underbar färg....

Tänk att kunna
få ta del av
grannens
balkongblommor
under vårens
och sommarens
tid.....

Tänk att kunna
öppna dörren ut
och se en
hage där en häst
går, springer, betar
och bara lugnt
står....

Tänk att få
kunna använda
sina sinnen....

och verkligen
njuta av allt detta
som landsbygden
har att ge....
där man inte så
mycket stress
kan se.....


080501




Fri vers av sajo
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 18:36



Bookmark and Share


  Spir@
Ja tänk om... Underbart juh! Men min jäkla allergi sätter stopp för det... Så jag står på insidan o tittar ut... O ska minnas dina ord... *ler*
2008-05-02

  Maria T
Vilka underbara tänk att.....
Något att längta efter
Jag önskar mest efter att få se en häst eller två gå och beta i en hage.
2008-05-01

  anits VIP
UNderbart att få bo och
leva nära naturen
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo